Your Online
Health Solution

Over Thalia

Mijn naam is Thalia Bolier. Ik heb een enorme drive om mensen te ondersteunen in de weg naar een gezondere versie van zichzelf. Hierbij kijk ik niet alleen naar het fysieke lichaam maar juist ook naar de connectie met het mentale stuk. De praktijk wijst keer op keer uit dat deze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Cliënten die ik zie ervaren soms al jaren gezondheidsklachten zonder dat daar een oplossing voor is gevonden. Door mijn ervaring, brede kennisniveau en het uitgebreide lab onderzoek waarmee ik werk, lukt het mij de oorzaak van de klachten op te sporen. En nog belangrijker, deze op een duurzame manier aan te pakken.

Cliënten ervaren mij als een betrouwbaar en deskundig persoon die niet bang is om gevoelige zaken aan de kaak te stellen. Iemand die altijd werkt vanuit zachtheid en betrokkenheid. Iemand met veel kennis die de tijd neemt om de onderste steen boven te krijgen.

Achtergrond & opleidingen

Naast mijn opleiding Psychologie, Medische basiskennis, Orthomoleculair therapeut en Klinische psycho neuro immunologie (kPNI) heb ik een breed scala aan bijscholingen en specialisaties gedaan. Denk onder andere aan darmspecialist, master in schildklierproblemen, master in darmontstekingen, hormonen en neurotransmitters, burn-out klachten en meer.

Your body is your temple

How I work

Ik bied ondersteuning bij een verscheidenheid aan gezondheidsklachten zoals maag-darm-leverklachten, allergieën, hormonale problemen, schildklierproblemen, chronische vermoeidheidsklachten, huidproblemen, fertiliteitsproblematiek, auto-immuniteitsproblemen en burn-out klachten. Omdat klachten niet ‘overnight’ ontstaan neem ik ruim de tijd om te werken aan het herstel van de balans in jouw systeem.

Behandeltraject

Een behandeltraject duurt minimaal 6 maanden. Ik ga altijd van start met een uitgebreide intake van minimaal 1 ½ uur. De intake geeft mij nuttige informatie, welke een fundament voor het behandelplan vormt. De laboratoriumresultaten zorgen voor de nodige aanvullende informatie. Ik werk volledig online, alle consulten vinden plaats via videobellen. Dit geeft mij de mogelijkheid om cliënten vanuit heel Nederland te kunnen begeleiden. De onderzoeksets en supplementen stuur ik je per post toe. Ik coach, werk met therapeutische supplementen en zet leefstijl- plus voedingsadvies in. Tevens werk ik indien nodig samen met andere specialisten zoals een osteopaat, chiropractor en huisarts.